Blog
El nostre dia a dia
Heu tastat alguna vegada els nostres canelons de carn?
En fem amb beixamel gratinats i sense gratinar, o bé canelons sense beixamel.

i de segon, la vedella a dau, amb ceba i tomàquet, acompanyada de xampinyons.

No saps què dinar avui? Aquesta és la fideuada de peix que fem nosaltres. A punt per escalfar i a menjar!

Són d’una raça de gallines que tenim, les aracuanes
Aquesta és una varietat de carabassa dolça feta al forn, la llavor és de valencià i cultivada al nostre camp.

Has provat el nostra puré de patata?, és deliciós, i pots acompanyar-lo amb el que et vingui més de gust.

Un dels típics plats de menjam són els canelons.
També els tenim en aquest format, a punt de descongelar i guarnir-los al gust de cadascú

Amb aquesta imatge i amb el fred que fa, donem la benvinguda a l’hivern

A la tardor cauen les fulles dels arbres, i aquesta és la imatge del jardí de menjam

Només cal posar-les amb oli calent i deixar-les coure, bon profit!